------------------------------------------
▶▶▶▶ Blue Archive ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Blue Archive IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ kodovi za neograničenu izdržljivost ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Blue Archive 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Iznenađujuće taktička igra, unatoč nedostatku izravne kontrole nad jedinicama. Prekrasni likovi, pristojna količina besplatnih bacanja za početak i jednostavan (ako dugotrajan) način ponovnog bacanja za jači početak. Dnevni ciklus je lijep bonsaige. Međutim, moram oduzeti bodove za: - Ekstremno sporu brzinu učitavanja - Loš novac: vrijednost role - Loši prevoditelji s dnevnim redom - Cenzura - Nexonova reputacija po ubijanju igrica Moja presuda: umočite se besplatno, ali budite oprezni da se ne vežete .
Samo pogledajte priču na youtubeu, igra je dosadna. PVP je sve na što se svakodnevno prijavljujete, a gledanje 2 tima botova s kojima uopće ne možete kontrolirati ili komunicirati biti potpuno bez mozga 10 minuta dnevno, objavljene stope gacha su najniže koje sam osobno ikada vidio.
블루 아카이브 롤플레잉 zqpIgra je slatka. To je kao Azur Lane, ali 3D i školska tema umjesto mornarice. Najbolji dio je što vodič u ovoj igri govori ime koje ste sami odabrali. To je prilično zgodno i nikad prije nisam vidio igru da to radi. Za ne baš lijepe dijelove igre, izgledi za gacha su... loši. Kada ima više od 40 znakova, a dobijete prevare na svom prvom, svježem računu, 10 povlačenja... to je crvena zastavica. Drugi problem je što je ova igra često sklona rušenju. Imao 4-5 sudara u posljednjih sat vremena. AŽURIRANJE: Uklanjanje zvjezdice zbog laži i cenzure. Još uvijek solidna igra, ali ne može i ne želi podržati tvrtku koja stoji iza nje.
Jako sjajna igra. Ali postoji bug, ne znam što je to zapravo... Nakon bitke ili pokretanja scene priče, moj zaslon se pretvorio u zaslon sa žutom temom (neka vrsta greške ili greške) i ne mogu ga se riješiti osim ako ponovo pokrenete igru. Boli me oči pa se nadam da ćeš to popraviti. Dajem ocjenu 5 zvjezdica ako je problem riješen.
Izdavač do sada aktivno sluša igrače radeći QnA, tako da je to dobar početak, čak i nakon cenzurske drame. Nije puna zvijezda budući da je izdavač imao lošu reputaciju. Nadamo se da se loša reputacija neće ostvariti, barem za ovu igru.
60FPS danima, možete igrati F2P i još uvijek napredovati za razliku od PUNO igara na ovom polju koje su samo parne krave, ova je za svakoga, a čak su i priče koje se mogu otključati dobro čitati sve u svemu, to je vrlo zabavna i interaktivna igra koja zakonito da svi mogu uživati, nikad ne recenziram igre ovdje, ali samo sam morao napisati jednu jer sam bio TAKO impresioniran 10/10 dečki, molim vas održite ovu igru tako sjajnom kakva jest čak i s budućim ažuriranjima/zakrpama
Jednostavno ne možete vjerovati izdavaču, nakon mjesec dana su povukli svoju riječ i obećali još negativnih promjena u budućnosti. Ova igra nije ogromna, bit će EoS ubrzo nakon što potrošnja prestane i ja sam definitivno prestao trošiti. Ako jedna skromna priča CG nije uspjela uspjeti, kakve šanse imaju jedinice/događaji za ljeto, zeko i onsen?
Sjajna i zabavna igra općenito, ali molimo promijenite dobnu ocjenu na 16 godina, većina ljudi koji igraju ovu igru i zainteresirani su za ovu igru ionako su mladi odrasli/kasni tinejdžeri. Dakle, ne morate cenzurirati nadolazeću umjetnost likova kao što su kupaći kostim Hina ili zeko Neru i potencijalno živcirati bazu obožavatelja.
Blue Archive Ролеви hajbElement priče i gameplay u igri je najbolji od svih. Gacha šansa je vrlo mala, za 10x10 rola, ja dobijem samo jednu jedinicu s 3 zvjezdice, ali to nije velika stvar, jer 1 i 2 jedinica su još uvijek korisne (sviđa mi se ova metoda, podsjetila me na Arknighta). Samo predlažem ako je vjerojatnost gacha vrlo mala, želite li staviti neku Arknight metodu kao što je Annihilation (ogromno polje za uzgoj piroksena, resetiranje svaki mjesec ili nekoliko tjedana bi trebalo biti u redu). Želio bih da u posebnom događaju u igri samo scenski model poput priče.
Umjetnost je vrhunska, igra i priča su zabavni. Najbolji dio je to što je svaki lik održiv ako provedete vrijeme podižući ga.Nexon je bio poznat po tome što je izbacio dobre igre, ali čini se da će se dobro pobrinuti za ovu. Nadam se. Uredi: još uvijek imam sve aspekte igre. Morao sam odbiti zvijezdu zbog cenzure. Mislim, za sada nije velika stvar, ali uskoro bi mogli početi cenzurirati čak i najmanje djevojke koje će pokazati kožu.
PVP je nered. Šteta sustav za Gacha nemoguć ako ste f2p igrač. Šteta se resetira nakon 2 tjedna i trebate 200 poziva. Igra bi bila 5 zvjezdica da nije ovih problema.
ova igra je super osim što nije za "Free to play" igrače i onu tipku za ponovno povezivanje koju nikad ne mogu pritisnuti/kliknuti bez obzira što radim. molim te popravi to.
Volite grafiku i umjetnički stil. Likovi se zabavljaju i super su slatki, osim one ružne 3 zvjezdice s jezivim licem lol. Jer gacha se osjeća vrlo velikodušno, nisam siguran zašto ljudi govore drugačije.
Radovao sam se ovoj igri već godinama nakon što sam je vidio u JP-u. Nexon je bio izdavač bila je briga, ali nakon nekoliko mjeseci sada mislim da su dobro shvatili, igra je bila dovoljno velikodušna za igrače sa besplatnom valutom i drugim stvarima. Cijene bi mogle biti malo previsoke, ali igra je uglavnom f2p friendly. Likovi su jako slatki i imaju puno šarma. Sve u svemu, igra je vrlo zdrava i donosi mi radost ako ništa drugo.
Pristojna gotcha igra. Možete napredovati bez trošenja novca. Ono što ga sputava je PvP sustav. 100% kontrolira AI. Ponekad se vaši likovi odluče promijeniti položaj pet puta umjesto da se bore ili će AI ispaliti vašu AoE sposobnost na jednu metu s preostalim 10% života umjesto grupe od tri.
200 sažaljenja, bez sažaljenja se prenosi na sljedeći banner i bez sustava mekog sažaljenja. Najgori gacha sustav koji sam igrao do sada. Morao sam pogoditi 200 sažaljenja nekoliko puta. Događaji su super prilagođeni novim studentima i granično su nerazjašnjeni osim ako je maks. lvl. vjerojatno će uskoro pasti ako se ništa ne promijeni. Možete dobiti 50 povlačenja mjesečno kao f2p i novi banneri izlaze svaka 2 tjedna. Dakle, možete dobiti samo 1 znak na svakih 8 bannera.
The Lone Knight - Action RPG (BETA) Ролевые vdiSamo želim reći da su vaše cijene užasne. Kao da je ovo zabavno i sve, ali postaje dosadno kada se igrate s likovima koji vam se ne sviđaju ili vam je stalo. Također sam čuo za cenzuru. Mislim da je neprihvatljivo nakon što ste obećali da nećete, a onda to ipak učiniti jer je to od vas tražila neka nazadna institucija/vlada/osoba. Mi weeaboo-i koji mogu plaćati mikrotransakcije mogli smo učiniti bilo kakvu štetu ako niste popustili njihovim zahtjevima. Umjesto toga, odlučite natjerati te kukce da prestanu plaćati. Nadam se da ćete smatrati da su vaši postupci vrijedni toga.
Umorni su od prepisivanja ovoga, ali razlog zašto dobiva puno jedne zvjezdice je što je pub rekao da neće mijenjati umjetnost igre, a nisu to učinili zbog "vanjskog pritiska", fanovi su sugerirali izdavaču da podignu dobnu ocjenu, ali vjerojatno nemaju ovlasti za to jer je onaj koji daje dobnu ocjenu IARC, iako bi decenzurirali igru zasigurno bi IARC podigao ocjenu. Oh, a ovo je igra kockanja, zašto bi je ocijenili s 12? stvarno naljutio f
Stvarno volim ovu igru. Ali osjećam da se neka razina moći učenika ne poklapa s onim kako prvo počnu. Također, razine u odnosu na poteškoće mogu varirati
Blue Archive je u biti samo PriConne klon, iako neke stvari radi bolje, menadžment koji stoji iza igre je loš i nepovjerljiv što rezultira cenzurom nakon eksplicitnih izjava u kojima se kaže da ne bi bilo, za nedavnu igru također smatram da je gacha sustav nevjerojatno zastario s vrlo niske stope posebno za igru koja je na ubrzanom globalnom rasporedu.
Što se tiče igranja, kratko je, ali stvarno zabavno pokušati izbalansirati svoje vještine kako biste odgovarali svakoj pojedinačnoj karti prema djevojkama koje imate na raspolaganju. To može donijeti izazov onima koji ne vole plaćati svoj put za najjače jedinice. U toj napomeni, opcije paketa Pyroxene (premium valuta) su ograničene i malo skupe imo, ali mjesečni i/ili dvomjesečni paketi su razumni. Općenito, vrijedi probati.
Zabavna igra. Ako očekujete nešto intenzivno, nije za vas. Međutim, ako želite nešto hladno, svidjet će vam se (nadam se. Ja sam samo neki tip na internetu, nemojte previše cijeniti moje riječi).
*5 za umjetničko djelo *3 zbog ux-a, igra se učitava predugo, posebno na početku i kada se igra predugo, početak kasni *1 pravi pvp auto, ali ai je jednostavno glup učinio ovu značajku mojim najomraženijim načinom *1 nema samo iskre stope sažaljenja pa ako pogriješite, vjerojatno trebate 200 povlačenja da biste povećali tu stopu *1 i Nexon je to opet učinio ravno ležeći ispred svog igrača Zaključak *2.2 samo igrajte ovu igru opušteno
Lijepa umjetnost, priča, pogotovo glazba. Međutim, igra se vrti samo oko nekoliko likova. PVP ravnoteža ne postoji, možete čak i protiv birati zbog ogromnog jaza u snazi meta likova. Sudeći po objavljenom JP-u, oni neće pojačavati slabije likove, već će umjesto toga objaviti više meta znakova. I sretno u bacanju 3% među mnoge 3 zvjezdice, jer nećete dobiti ono što želite osim ako niste napravili hardcore rerolling. Takva gacha taktika je zastarjela i velika tvrtka kao što je Nexon ne bi trebala prakticirati. (Nadogradnja na tri zvjezdice, jer je redatelj imao hrabrosti odgovoriti. Temeljnu mehaniku treba revidirati, nema raznolikosti osim meta likova, mehanika je jednostavno prejednostavna, strah od igre će samo biti užasan s novim likovima za održavanje prodaje umjesto uvođenja više različitih znakova. Umjesto odvajanja regije koja zahtijeva cenzuru, plava arhiva će samo degradirati svugdje uključujući JP samo kako bi spriječila da globalni igrač bude slan).
Iznijet ću svoje iskreno mišljenje. Igrao sam dosta gacha igrica prije ovoga i TBH je ova igra zapravo dobra. Zašto ? Ova mehanika bitke igre je zapravo zanimljiva i iako je gacha sustav ove igre oštar, lako biste mogli uzgajati Pyroxene koji su valuta ove igre. Općenito, impresioniran sam ovom igrom i samo moje mišljenje sljedeći put, ako ne želite dobiti mržnju prema molim vas samo dajte obećanja koja ne možete ispuniti. To je sve. Hvala Nexon, nastavi s dobrim radom.
블루 아카이브 롤플레잉 zqpDefinitivno dobar gacha, ali mu nedostaje originalnosti; nedostatak vozila za igranje jednostavno nema smisla... Da budem jasan: ovo NIKAKO nije loša gacha, zapravo je smatram jednim od najboljih vani, ali postoji samo toliko potencijala koji jednostavno propada ...
20.12.2021. - PVP je još uvijek pokvaren / igra je Pay 2 Win ako ste usredotočeni na PVP aspekt. PVE je uravnotežen. Igra ima Clan/Club, ali je prilično beskorisna značajka. Chat je jako cenzuriran, ne može postavljati veze ili reći mnogo riječi. Niske stope dobivanja željenih likova na bannerima u odnosu na druge igre. Izbjegavajte igranje ove igre ili jednostavno NE STAVLJAJTE NOVAC U OVU IGRU.Čovječe, ova mi igra prilično ide na živce čovječe i žao mi je što moram reći da sam je nedavno ocijenio s dvije zvjezdice jer još uvijek mrzim što još uvijek doživljavam pad kao zaboga čovječe, ovo je 10 puta ruši se svaki dan kada igram ovu igricu, a nedavno nakon ovog ažuriranja nakon događaja cvjetanja trešnje, nakon što je skinem pa je otvorim, zapeo sam na crnom ekranu i ne mogu ni ovo igrati gme više like molim popravi to, još uvijek volim ovu igru, ali još uvijek sumnjam.
블루 아카이브 롤플레잉 zqpStoga sam odlučio povećati zvjezdicu s 1 zvjezdice na 4 zvjezdice jer su programeri konačno pojačali svoju igru, slušali igrače, popravljali greške. Ipak, pvp sustav je i dalje problem do sada, ali pošto ja ne radim pvp, pretpostavljam da ga mogu pustiti da klizi. Ocjena je još uvijek loša kao i uvijek, ali nadajući se da će se u budućnosti povećati kao JP verzija. U svakom slučaju, hvala vam što ste poboljšali igru i nadamo se da neće biti nepotrebnih problema u budućnosti.
Dobra umjetnost i glazba, priča je stvarno zabavna i sviđa mi se igra. igri nije potrebno previše klikova da bi se napravila stvar koja mi se sviđa. jedini loš dio u ovoj igri je Gacha, nedosljedna je i ponekad može biti grozna. Primjer : 100 povlačenja za studente s 0 3 zvjezdice ili 200 povlačenja i dobivanje manje od 2,5% na vrijeme može biti frustrirajuće i godinu dana uopće nema poboljšanja u vezi s ovom Gacha nedosljednošću. ako želite dobiti puno novih studenata, samo platite novac i molite se da vam se posreći. uvijek mrzim ovu Gacha nedosljednost u ovoj igri i to je jedina stvar koju mrzim u ovoj igri. ako ne možete natjerati Gacha da ocijeni ono što oglašavate, to je potpuna prijevara, čak i automat ima stopu povrata. ako ne možete postići konzistentan Gacha rezultat da morate napraviti sustav koji će ga kompenzirati kao što je Soft Pity at xxx pull da biste dobili Jamstvenu 3 zvjezdice studenta.
Stvarno mi se svidjela igra, ali s vremenom je stalno dobivao iste regrute. Osim toga, previše malih priča koje ne znače ništa. Uzet ću pauzu na neko vrijeme. Možda pokušajte ponovo kasnije.
Vrlo zabavna igra; bio je ugodno iznenađen humorom i duhovitošću priče, zanimljivim i simpatičnim likovima te zabavnim igranjem. Dao bih mu 5 zvjezdica, ali neću jer je cenzura neoprostiva.
Blue Archive Ролеви hajbPoprilično je dobar neko vrijeme, ali pvp je jednostavno pokvaren, možete sresti omega kita i uništiti ga za nekoliko sekundi, igra se također često zatvara, a minimalni zahtjevi su prilično visoki. Posljednji dio je malo gnjida, ali sam stvarno razočaran što nisam dobio 3 zvjezdice koje želim, vjerojatnost da ću dobiti 3 mora biti bliža ni jednoj ne sviđa mi se.